Først vil si til deg: Gratulerer med et fantastisk bra valg av bil! 

Honda på Sørumsand – Romerikes eneste autoriserte Honda merkeverksted!

Her på Sørumsand så har vi lange Honda-tradisjoner. Her har det vært Honda siden 1977. Den gangen lå det plassert i Sentrumsgården, det som i dag huser Banken. Den gangen het det «Sørumsand Bil og Fritid» og forhandlet Honda, Lada og campingvogner.

Tidene har endret seg og i dag så ligger vi i moderne og tidsriktige lokaler. Vi har topp beliggenhet i nordenden av sentrum, nær tog og buss.

Autorisert Honda servicepunkt

Våre topptrente Hondateknikere står parat til å hjelpe alle Hondaeiere på Romerike.

Uansett hva det gjelder på din kjære Honda, så kan vi hjelpe til. Er det servicebehov, EU-kontroll eller skade på  bilglass, ta kontakt, så hjelper vi deg.

Original service

Vær trygg på at våre dyktige Honda-reparatører vil håndtere din bil på en omsorgsfull og trygg måte. Vi følger Honda sine retningslinjer for service og reparasjoner og benytter originaldeler.

De fleste nye Honda biler er utstyrt med det vi kaller «en intelligent» serviceindikator. Det er en liten computer som konstant regner ut tiden for neste service. Dette gjør den på en rekke områder (for eksempel olje, luftfilter, kontroll punkter etc.). Basert på en rekke parametere, ikke bare tid og kjørte km, men ytre forhold som temperatur, antall kaldstart etc. Når tid for neste service nærmer seg, så vil indikatoren fortelle om dette bilens info display. Service type og pris vil avhenge av innhold.

Priser fra 950,- * gjelder servicepunkt 2 kupefilter 

Lyser indikatoren? Da er det bare å ringe eller kontakte oss for time og pris!

Husk at på vårt merkeverksted vil alltid Honda-fabrikkens gode etikk og visjon ligge i bunnen. Dette sikrer deg og din bil en god og trygg opplevelse.

EU kontroll / PKK på Honda

Vi er eksperter på din Honda. Derfor er det naturlig at vi som kan din bil best, også utfører EU kontroll på den

Pris: 1195,-  

Ønsker du at vi skal kunne kontakte deg med påminnelse om EU kontroll?

AC service eller klima-service

En gang imellom trenger din Honda service på sitt klimaanlegg. Dette for å bevare funksjonalitet og kjøleegenskapene. Husk at også her er vi bedre en «bensinstasjonen». Ikke la hvem som helst drive med din Honda. Det er strenge regler for å arbeide på AC-anlegg.

På en AC-service gjør vi følgende:

  • Gjør en vacum-test for å sjekke for store lekkasjer.
  • Etterfyller nødvendig gassmengde.
  • Etterfyller nødvendig mengde olje til kompressoren.
  • Tar en funksjonskontroll.
  • Tilsetter sporingsvæske

Fast lavpris fra kr. 990,-. Gass kommer i tillegg.

Ved mistanke om liten lekkasje kan vi tilsette tettemiddel. Pris etter avtale.

Moderne biler og el-biler har en annen gass enn for bare noen få år siden. Den «gamle» gassen R134a var ikke så miljøvennlig og var veldig avgiftsbelagt, mens den nye gassen R1234yf ikke har miljøavgifter – men er allikevel betydelig dyrere. I vår nye prissetting så differensierer vi på dette. Trenger du ikke ny gass så betaler du heller ikke for det, kun for servicen.

Honda økonomiservice

Dette er til dere som har kjørt forbi oss, eller bare latt være å sjekke: Nei, Honda verkstedet er ikke dyrere en Mekanikker & sønn nede i gata. Ja vi tar imot en middeladrende Honda med åpne armer. Ingen kjenner Honda bedre enn oss. Derfor jobber vi både raskere og smartere med Honda enn de som er like gode på alle merker.

Pris: 2495,- 

Honda Økonomiservice er et komplett servicetilbud for biler eldre enn 5 år- Både arbeid, materiell og deler er inkludert

Honda delelager, originaldeler

Vi har Honda delelager. Hos oss kan du bestille og kjøpe alle delene du trenger til din Honda. Slitedeler til bremser og forstilling, alle filtrere, motor, elektro, bilglass og karosseri.

Vi skaffer også alternative deler når det er påkrevd.

Sende oss en forespørsel

Honda garanti

Her hos oss, ditt lokale merkeverksted, bevarer vi garantien på en god måte!

Les mer om hva som dekkes av Honda garantien >>

Fra tid til annen utfører Honda sikkerhetskampanjer for at din bil skal være trygg og god. I slike tilfeller vil du bli kontaktet av Honda Motor Norge

Til slutt vil vi si til deg, kjære Honda bileier: Vi sees på Sørumsand!