Service og vedlikehold

Vi er spesialister på klimaanlegg / AC-service for bil og er sertifiserte for å utføre service og alle typer reparasjoner på klima og air condition anlegg (AC) på alle biler.

Klimaanlegg / AC-service bør også gjøres annet hvert år, da det lett kan oppstå lukt og bakterier.

For å opprettholde klimaanleggets virkemåte og levetid, er det viktig at du har jevnlig vedlikehold på anlegget. Anlegget mister litt gass hvert år og da reduseres funksjonaliteten gradvis. Tilslutt vil ikke klimaanlegget virke og da vil det fort kunne bli kostbare følgefeil på roterende deler og pakninger.

Det bør gjennomføres klimaanlegg / AC-service annet hvert år. På en service gjør vi følgende

  • Vacum-test for å sjekke for store lekkasjer
  • Etterfyller nødvendig gassmengde
  • Etterfyller nødvendig mengde olje til kompressoren
  • Funksjonskontroll
  • Tilsetter sporingsvæske ved mistanke om liten lekkasje (tillegg i pris: 195,- etter avtale)

Fast lavpris fra 1590,- inklusiv gass og arbeid.

Er du allergiker eller har luftveisproblemer?

Vi anbefaler å skifte kupéfilter / pollenfilter en gang pr år. Kupéfilteret er der for å fjerne luftforurensninger og pollen fra lufta du puster inn i kupeen. Det er derfor viktig at det virker optimalt for at du skal ha et sunt og godt inneklima i bilen for deg og dine. Spesielt allergikere, astmatikere og andre med luftveisproblemer er sårbare i forhold til dette.

Pris varierer på grunn av forskjellige filtre til forskjellige bilmodeller.

Pris fra 300,-

Lukter det vondt i bilen?

Vi anbefaler rens av aircondition / klimaanlegg hvert år, eller når det oppstår vond lukt. Det oppstår lett muggsopp, lukt og bakterievekst i anlegget. Rens bør gjøres sammen med kupéfilterskift.

Fast lavpris fra 590,-

Forhåndsavtalt pris

Dersom det skulle være andre feil på ditt A/C-anlegg vil vi raskt og effektivt kunne feilsøke og reparere dette. Du vil få forhåndsavtalt pris.

Vi oppfyller lovens strenge sertifiseringskrav

Myndighetene har satt strenge krav til hvem som kan drive med AC, derfor krever de en egen sertifisering for dette. Dette fordi gassen kan være farlig og fordi anlegget har stort trykk. Uautorisert personell må ikke skru på anlegget selv. Det vil være fare for personskader.