Elbil

La oss hjelpe deg med service på bil – og gi deg opplevelsen av et enklere BilLiv. Her hos oss på ditt lokale verksted, utfører vi service og vedlikehold av nesten alle biler. Og siden vi forholder oss til bilprodusentens krav og spesifikasjoner så gjelder din nybilgaranti. Vi benytter kun deler av original kvalitet og de beste oljeproduktene fra Castrol.

Varsler bilens service indikator? På tide med service?  Da er det ingen tid å miste, kontakt oss for et tilbud. Vi gir din bil den servicen den skal ha! Og som du allerede er vant med hos oss: Du får rask og pålitelig hjelp.

Vi følger bilens serviceprogram

Alle biler har serviceprogram. Den er det bilens produsent som har fastsatt. Den sier noe om når det skal utføres service og hva som skal gjøres på hver service. Når servicen er ferdig stempler vi din servicebok, og dersom bilen er i god stand så følger det med Mekonomen Mobilitets-garanti for ett år.

Skulle det være noe galt med bilen din eller er det noe du trenger å vite, ja da forteller vi det til deg! Og ikke minst; du får det skriftlig. Det ligger også lagret hos oss i våre systemer!

Finner du ikke igjen serviceboka til bilen? Visste du at du kan få ny av oss gratis?

Elektronisk servicebok

Noen biler (for eksempel Mazda og Mercedes) har elektronisk servicebok. Det vi si at serviceinformasjonen er lagret på nett, hos importør/produsentens server. Dette har vi tilgang til. Så når vi tar service på din bil, så går vi inn i den elektroniske serviceboka og oppdaterer informasjonen.

Mekonomen Mobilitetsgaranti

All person- og varebiler som vi har inne til service vil få utstedt Mekonomen Mobilitetsgaranti. Denne gir deg rett til ubegrenset tilgang til hjelp og assistanse i de neste 12 månedene. Dette er markedets beste veihjelp, og den er gratis og eksklusiv for deg som er servicekunde hos oss.

Trenger du hjelp eller assistanse må du ringe 05566 eller fra utlandet +47 33 13 80 80.

Vær oppmerksom på at visse kriterier må være oppfylt for at Mobilitets garanti kan utstedes på bilen.

Er du usikker på om du har fått Mekonomen Mobilitet? Kontakt oss!

Les om alle fordelene her >>

Meko Service 5+

Knall servicetilbud for deg som har en bil som er eldre enn 5 år. Vi kontrollerer 23 punkter på blant annet motor, bremser, understell, hjul og lys. Vi leser ut feilkoder og serviceindikator. Tilslutt så skifter vi inntil 5 liter olje og filter på motoren. Dersom bilen er i OK tilstand så gir vi deg Mekonomen Mobilitetsgaranti.

Alt dette gjør vi kun for 2 490,-

Vær oppmerksom på at Meko Service 5+ ikke nødvendigvis tilfredsstiller bilens serviceprogram.