Ditt lokale bilverksted!

Bilreparasjoner er det vi kan best. Vi er ditt lokale bilverksted og vi hjelper deg med med et bekymringsfritt bilhold. Vi gjør billivet enklere! Det betyr at uansett problem, så kan du kontakte oss! Vi stiller opp og hjelper deg!

Vi er fagfolk og kan bilreparasjoner.

Vi er eksperter på en rekke område:

Bremser

Her har vi lang erfaring. Når det gjelder bilreparasjoner er det dette vi gjør mest av hver dag hele året. Vi skifter ut mye bremsedeler. I tillegg så reparerer vi, løsner og smører opp, overhaler og setter i stand defekte bremser slik at de virker tilfredsstillende. Eksempel på deler det byttes mye av er bremseskiver, bremseklosser, bremsecalipre, bremserør, bremsebånd og hjulsylindere samt monteringsdeler.

Hjullager

Hjullageret (HUB) er det som holder hjulet på bilen og er derfor en kritisk del. Her kan det oppstå slakk eller ulyd (romlelyd). Hjullageret må da som oftest skiftes ut. Det er viktig å få gjort dette raskt før man for totalhavari og en bil som ikke kan brukes.

Forstilling

Alle biler har både for- og bakstilling. Denne består av mange deler som er satt sammen. Felles er at de er å regne som slitedeler. Eksempler er endeledd, styreledd, tannstang, bærekuler, bærearmer, foringer, stabb-ledd, rakklestag, stabbstagg-foringer. Utskifting av deler i understellet medfører ofte behov for hjulstillingskontroll og justering.

Fjærer og støtdempere

Det er fjærene som holder bilen oppe og tar imot vekt og belastning. Støtdemperen utligner og demmer opp for fjærbevegelsene, på den måten blir bilen myk og behagelig å kjøre uten at den mister veigrepet. På EU- kontroll avsløres det ofte feil her, spesielt bak. Det som skjer er at fjærene knekker med en vinning (ikke alltid lett å merke bak) og demperen begynner å lekke olje. Dermed svekkes både kjørekomforten og ikke minst; kjøreegenskapene. Her hos oss kan vi raskt, rimelig og effektivt skifte ut disse komponentene. I vårt delesortiment har vi tilgang på kvalitetsdeler til rimelig pris. Vær oppmerksom at fjærbrudd foran kan føre til punktering og alvorlige hendelser.

Eksos, avgass og dieselpartikkelfilter (DPF)

Alle forbrenningsmotorene har eksos anlegg. Moderne eksosanlegg er veldig varige og har god kvalitet. Men dersom de ryker er vi klare til å reparere det eller i verste fall; skifte de ut. I dag er ikke eksos bare et rør som leder forbrenningsgass. Den er en del av et avansert rensesystem som har mange oppgaver. Blant annet har den katalysator, dieselpartikkelfilter, EGR ventiler, oksygensensorer og trykksensorer, – og faktisk er også turboen koblet på eksosen. Det sier seg selv at dette er innviklet, og dersom noe ikke blir riktig så er det ikke sikkert den består avgasstesten ved neste EU-kontroll.

Lys, halogen, led og xenon

I dag er det veldig mange alternativer for bilbelysning, Og dersom lyset slutter å virke så er det ikke bare å kjøre innom bensinstasjonen. Men vet du hva; Den gode nyheten er at vi står klare til å hjelpe deg. Vi har også de fleste typer pærer på lager. Og etter at vi har skiftet hovedlyspærer, ja da justerer vi riktig innstilling, slik at du ikke er til sjenanse for dine medtrafikanter, samtidig som du selv for mest mulig ut av det! Husk at det er stort pris sprang fra det rimeligste parklyspærene til Xenon.

Vi har dropp inn lyspæreskift! 

Batteri

Bilens strømforsyning blir bare viktigere i den nye hverdagen. Vi har kompetanse og utstyr til å håndtere alle typer feilsøking, reparasjoner og kontroller innen bilbatteri, ladning og dynamogeneratorer. Dersom vi må skifte ut deler har vi rimelige kvalitets deler i vårt system.

GRATIS batteritest på startbatteri!

Ønsker du et pristilbud?

4-hjulskontroll og spissingsjustering

Vi har toppmoderne og effektivt utstyr for kontroll og justering av for- og bakstillingsvinkler. Undersøkelser viser at veldig mange biler kjører rundt med feil i hjulstilling. Dette medfører reduserte – og noen ganger dårlige – kjøreegenskaper, i tillegg til feil og kraftigere dekkslitasje. En forstillingskontroll med justering er derfor billigere enn nye dekk.

4-hjulskontroll med spissingsjustering fra 1850,-

Diagnose

Dersom du har en varsellampe som lyser, eller en indikator som forteller at noe er feil (feilkoder, feilmelding). Ta kontakt, vi kan raskt se på dette. Ikke kjør rundt med lysende varsellamper: Bilen kan dra på seg følgefeil og ekstra kostnader. Diagnoser må ofte følges opp med feilsøking og reparasjon.

Pris fra 750,-