Ta AC-service på bilen!

Bilmekaniker skifter dekk

Vi kan dekk. Hvem er ikke bedre egnet til å vurdere dine dekk en våre erfarne bilreparatører med fagbrev!

På vårt autoriserte verksted er vi opptatt av helhet, og i et bilreparasjons perspektiv så er dekkene det siste leddet. Dekkene er det eneste som fester bilen til veien, og som gjør det mulig å kjøre i gang, og gjør det mulig å stoppe.

Les mer i artikkel om dekktest her >>

Vi ser mange eksempler på at det brukes mye ressurser på å reparere bilen til god teknisk, sikker og trygg tilstand, for deretter å redusere både den sikre tilstanden og kjøreegenskapene ved å påmontere dårlige dekk. Husk at det hjelper ikke i en kritisk situasjon med gode bremser, tigth og optimalt understell, samt stilige felger dersom du får dobbel så lang bremsestrekning på grunn av dårlig dekk. Eller at du vann-planer og mister veigrep i en ellers kontrollerbar sving. Det kan bli meget kostbart å spare litt penger på å kjøpe dårlige dekk. Og i ytterste konsekvens trenger ikke prisen å være i kroner og øre, men i skader og tap av menneskeliv, mennesker du og vi er glad i.

Forsikringsselskapene kan gå inn og redusere, fjerne dekning, eller til og med kreve regress for kostandene som de har påført.

Så vårt råd for dekk er:

Ikke spar penger på å bruke opp gamle dårlige vinterdekk eller kjøre med nedslitte gamle sommerdekk. Ei heller kjøpe for billige. Kvalitet og pris henger sammen. Og vi snakker ikke her om luksus, vi snakker om trygghet og sikkerhet for deg og dine, og alle våre medtrafikanter

Noen mener at det er litt «overkill» å sette en bilreparatør til å skifte dekk.  Vi hører om uttalelser som «dekk kan alle drive med …» «Hvorfor sette bilen på kostbare verksteder som har overkvalifiserte medarbeidere til dekkmontering?» Vårt svar er: Ja! Vi er kanskje overkvalifiserte. Så hvorfor skal du da levere bilen til oss for å drive med hjul, felger og dekk?

Her er svaret:

  • Vi kan bil, derfor ser vi dekkene til din bil i et helhetlig perspektiv, bra for bilen, trygt for deg.
  • Samtidig med hjulskift og dekkomlegg så ser vi over bilen, hjuloppheng, bremser, understell. For og bakstilling. Vi danner oss et inntrykk av dette og melder ifra til deg dersom vi ser noe alarmerende. Og dette gjør vi kostnadsfritt, uten ekstra betaling! Det er viktig for oss at vi ikke setter hjul på en trafikkfarlig bil
  • Vi setter riktig dekk på riktig bil, hos oss har du trygghet på det! Du opplever ikke på EU-kontrollåret etter at du får feil på at du ikke har riktige dekk. (det skjer faktisk ganske ofte …)
  • (TPMS) Dette begynner å bli avanserte innstillinger. Ofte trengs dyrt diagnoseutstyr for å håndtere dette. For våre erfarne bilreparatører er ikke dette noe problem.
  • Mange biler kjører rundt med litt feil vinkler på hjulene sine (hjulinnstilling) Dette påfører dekkene unødig slitasje, og reduserer levetiden på dekkene betraktelig, I grove tilfeller punkterer bilen etter kort tid. Vi vil lett avsløre slike feil og kan gi deg råd om dette. Ved behov vil vi enkelt og rimelig kunne justere inn riktig hjulvinkler for deg. Dette vil vi kunne utføre samtidig uten unødig plunder og heft for deg. Men husk; vi vil aldri påbegynne tilleggsarbeid eller påføre deg ekstra kostnader uten forhånds avtale
  • Kvalitetsdekk til lave priser. Dekktestvinner og kvalitetsprodusenter fra kjente fabrikker som Continental, Goodyear, Michelin, Nokian, Vi leverer dekk i de fleste pris og kvalitets grader, etter dine ønsker. Forskjellen er at vi vil ikke påstå at et billig og lav kvalitets dekk er like bra som et kostbart høyt prestasjonsdekk. Vi vil gi deg ærlig råd.

Tør du å gå andre steder?

Velkommen til oss for gode og gratis råd og eventuelt en rimelig handel!

Kjøper du dekk hos oss? ½ pris på dekkhotell ved kjøp av dekk hos oss.