Ditt lokale bilverksted!

Her på Sørum Bilservice er vi en gjeng glade og fornøyde medarbeidere med lang erfaring som bilfagarbeidere. Med bred kompetanse fra mange bilmerker og med mange års praksis er vi alltid klare for nye utfordringer på de fleste bilmerker.

Vi har nå stilling ledig som bilmekaniker og tilbyr:

* En spennende og allsidig stilling med utviklingsmuligheter. * Vi er OE verksted for Honda. * Jobbe med alle bilmerker. * Godt arbeidsmiljø og kollegaer som har jobbet lenge i bedriften. * En hverdag med varierte arbeidsoppgaver. * Lojal og hyggelig kundegruppe. * Konkurransedyktige betingelser.*Nybygd verksted sentralt på Sørumsand.

Vi ønsker at du har:

* fagbrev som bilmekaniker lette kjøretøy * gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig* lyst på faglig utvikling* er løsnings- og resultatorientert * førerkort klasse B* evne til å tilpasse seg ny teknologi og er lærevillig Vi forventer at du: * Sikrer for god kvalitet på eget arbeid, og tar i et tak når det trengs.* Kan jobbe både i team og alene. * Bidrar til et bra arbeidsmiljø.* Trives med å jobbe målrettet for å nå personlige mål samt bedriftens mål.

Hvis du har spørsmål ta kontakt med Trude Hassel på tlf. 46802907eller 63866767. Send inn din CV og søknadsbrev på e-post til trude@sorumbilservice.no. Tiltredelse: Snarest Søknadsfrist 15. september. Søknadene blir vurdert fortløpende.